Motion Coverband

Motion Coverband

, , , , , , , , ,
Valt er wat te vieren!? Dan komt Motion Coverband een feestje bouwen! 4 stemmige zang, met of zonder blazers, Deze band weet van ieder nummer iets speciaals te maken. Backstreetboys? Check! Rock ‘n Roll Medley? Check! BON JOVI, SPICE GIRLS, GUUS MEEUWIS en ABBA?! Check!
Blind Date Totaal foto

Blind Date

, , , , , , , ,
Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE! Ze hebben geen vaste set lijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal!
Bandje voor de sfeer Totaal shoot van de band

Bandje voor de sfeer

, , , , , , , ,
Bandje voor de sfeer staat er helemaal klaar voor! Ze popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt!
Totaal foto van Khick

Khick

, , , , , , , ,
Een avondje Khick betekent een te gekke avond met geweldige muziek! Door het spelen van zeer veelzijdige muziek gaat elk publiek met Khick uit haar dak! De covers variëren van de huidige hits, jaren 80-muziek, schlagers, disco tot en met Gouwe Ouwe uit "vergeten tijden".
Foto van zangeres D-Joiz Ceremonie

D-Joiz

, ,
Jullie speciale liedjes (eerste kus lied, eerste date lied, of andere liedjes met speciale herinneringen) worden door D-Joiz graag vertolkt. D-Joiz houdt zich niet vast aan een vastgesteld repertoire, maar past zich aan aan de speciale herinneringen van het bruidspaar en neemt deze speciale nummers graag op in haar repertoire. Mogelijkheden genoeg. Denk aan a capella, ondersteund door orkestband op cd, of met live akoestische begeleiding (piano, gitaar of piano én gitaar!).

Driven

, , , , , , , ,
Driven, misschien wel één van Nederlands populairste coverbands, is absoluut uniek! Met een parel van een zangeres en een solide zanger/toetsenist staat de frontsectie stevig als een huis! De strakke, tevens allen zingende instrumenten-sectie zorgt voor een stevige basis waardoor de band loopt als een sneltrein! Het resultaat: een kwalitatief hoogstaande muzikale beleving!

KnockOut

, , , , , , , ,
Muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: Dát is KnockOut! KnockOut! neemt je mee in een muzikaal avontuur vol beleving en interactie.Met een menukaart vol hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgen we voor FEEST: Entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer. Met hits, medleys en mash-up’s
BrandNew

BrandNew

, , , , , , , ,
Pop/kent zijn bestaan al sinds enige jaren. Meteen vanaf het begin is het duidelijk waar deze band voor staat, feest maken!! Dit blijkt ook uit het gekozen repertoire van de band, het is veelzijdig en verrassend! Van knallende rocknummers tot 90’s in een apart jasje, deze band speelt het allemaal. Brand New schuwt nergens voor terug
Persfoto New Leaf bedrijfsfeest

New Leaf

, , , , , , , ,
New Leaf is een band die voor elke gelegenheid te boeken is. Het is een groep flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelen wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken! De band heeft al jarenlang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan. New Leaf staat garant voor een avondje feest!
Persfoto van coverband bands feestband boeken bruiloft band boeken coverband RootZ

RootZ

, , , , , , , ,
Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een coverband van hoog niveau, die feitelijk bij elke gelegenheid op zijn plek is.
Actie shot van de coverband Nxt Level

Nxt Level

, , , , , , , ,
Deze band moet je gewoon zien en horen! Door het enthousiasme van de muzikanten wordt je voordat je het door hebt meegetrokken in het feestgewoel. De vijf muzikanten zijn in het dagelijks leven ook een hechte vriendenclub, iets wat er tijdens het spelen vanaf spat! Met een doorgewinterde en ervaren zangeres aan front