Gelderland is de grootste provincie van Nederland, met als hoofdstad Arnhem. In deze provincie zijn de meest prachtige feesten en festivals te vinden, denk aan de Nijmeegse vierdaagsefeesten of de zwarte cross in Lichtenvoorde. Kies een band geeft een duidelijk overzicht met de live acts die spelen in Gelderland!

Boek of huur bij kies een band de beste live muziek voor ieder festival of feest in Gelderland!

Valt er wat te vieren!? Dan komt Motion Coverband een feestje bouwen! 4 stemmige zang, met of zonder blazers, Deze band weet van ieder nummer iets speciaals te maken. Backstreetboys? Check! Rock ‘n Roll Medley? Check! BON JOVI, SPICE GIRLS, GUUS MEEUWIS en ABBA?! Check!

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE! Ze hebben geen vaste set lijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal!

Bandje voor de sfeer staat er helemaal klaar voor! Ze popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt!

Een avondje Khick betekent een te gekke avond met geweldige muziek! Door het spelen van zeer veelzijdige muziek
gaat elk publiek met Khick uit haar dak! De covers variëren van de huidige hits, jaren 80-muziek, schlagers, disco tot
en met Gouwe Ouwe uit “vergeten tijden”.

Jullie speciale liedjes (eerste kus lied, eerste date lied, of andere liedjes met speciale herinneringen) worden door D-Joiz graag vertolkt. D-Joiz houdt zich niet vast aan een vastgesteld repertoire, maar past zich aan aan de speciale herinneringen van het bruidspaar en neemt deze speciale nummers graag op in haar repertoire. Mogelijkheden genoeg. Denk aan a capella, ondersteund door orkestband op cd, of met live akoestische begeleiding (piano, gitaar of piano én gitaar!).