Gelderland is de grootste provincie van Nederland, met als hoofdstad Arnhem. In deze provincie zijn de meest prachtige feesten en festivals te vinden, denk aan de Nijmeegse vierdaagsefeesten of de zwarte cross in Lichtenvoorde. Kies een band geeft een duidelijk overzicht met de live acts die spelen in Gelderland!

Boek of huur bij kies een band de beste live muziek voor ieder festival of feest in Gelderland!

New Leaf is een band die voor elke gelegenheid te boeken is. Het is een groep flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelen wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken!

De band heeft al jarenlang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan.

New Leaf staat garant voor een avondje feest!

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen?

Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een coverband van hoog niveau, die feitelijk bij elke gelegenheid op zijn plek is.

Deze band moet je gewoon zien en horen! Door het enthousiasme van de muzikanten wordt je voordat je het door hebt meegetrokken in het feestgewoel.

De vijf muzikanten zijn in het dagelijks leven ook een hechte vriendenclub, iets wat er tijdens het spelen vanaf spat!

Met een doorgewinterde en ervaren zangeres aan front